Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/schwabe.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om mig | Martin Schwabe

Om mig

Mit navn er Martin Schwabe og jeg driver denne private deltidsklinik. Jeg har haft klinikken siden 2009.

Jeg arbejder med individuel terapi, parterapi og familieterapi. Desuden arbejder jeg i organisationer som underviser, supervisor og proceskonsulent.

Mit udgangspunkt er bl.a. en 5-årig certificeret uddannelse i Systemisk og Narrativ psykoterapi, (medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening), og jeg er uddannet EMDR-behandler i 2016. I 2019 blev jeg akkrediteret EMDR behandler ved EMDR-Europe. Jeg er medlem af EMDR Danmark og EMDR Europe. Jeg er endvidere bestyrrelsesmedlem i foreningen EMDR Danmark. 

Jeg er solidt uddannet inden for behandling af traumer/PTSD. Prolonged Exposed Therapy-uddannelsen v/Professor Edna Foa og EMDR-uddannelsen ved EMDR-Europe. Disse behandlingsmetoder anbefaler WHO  til behandling af traumer og PTSD. Jeg er også særlig kvalificeret i forhold til misbrug, personlighedsforstyrrelser, selvskade- og spiseforstyrrelser, jeg er uddannet i DAT v/Casper Aaen og MBT v/Eia Asen og Peter Fonagy.

Mit udgangspunkt er ud over den teoretiske del, mange års praktisk arbejde i mit eget virke, men også i  Psykiatrien, både som medarbejder, faglig koordinator og leder. Min ledelseserfaring tæller 9 år, inklusive mine år i det private erhvervsliv hvor jeg arbejdede for en international handelsvirksomhed, både i Danmark og ved Holdingselskabet i Schweiz. Jeg er også uddannet Socialpædagog, og har erfaring i arbejdet med børn. Jeg er i 2022 uddannet i EMDR børn og unge ved blandt andet Daniela Lempertz.
Jeg tilbyder også terapi og supervision på engelsk og tysk.

Da jeg er i et fast arbejdsforhold med Socialpsykiatri – Dagtilbud i Kolding Kommune, kan jeg ikke tilbyde dig ydelser, hvis du har været tilknyttet denne organisation som borger/klient inden for de sidste 3 år.

 

Som kvalitetssikring og videreudvikling af mine kompetencer, modtager jeg løbende supervision på min egen personlige og faglige udvikling. Derudover er jeg en del af et fagligt netværk.