Om mig

Mit navn er Martin Schwabe og jeg driver denne private deltidsklinik. Jeg har haft klinikken siden 2009.

Jeg arbejder med individuel terapi, parterapi og familieterapi. Desuden arbejder jeg i organisationer som underviser, supervisor og proceskonsulent.

Mit udgangspunkt er bl.a. en 5-årig certificeret uddannelse i Systemisk og Narrativ psykoterapi, (medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening), og jeg er uddannet EMDR-behandler i 2016 certificeret ved Francine Shapiro / EMDR-Europe. Jeg er medlem af EMDR Danmark og EMDR Europe.

Jeg er solidt uddannet inden for behandling af traumer/PTSD. Prolonged Exposed Therapy-uddannelsen v/Professor Edna Foa og EMDR-uddannelsen ved EMDR-Europe. Disse behandlingsmetoder anbefaler WHO  til behandling af traumer og PTSD. Jeg er også særlig kvalificeret i forhold til misbrug, personlighedsforstyrrelser, selvskade- og spiseforstyrrelser, jeg er uddannet i DAT v/Casper Aaen og MBT v/Eia Asen og Peter Fonagy.

Mit udgangspunkt er ud over den teoretiske del, mange års praktisk arbejde i mit eget virke, men også i  Psykiatrien, både som medarbejder, faglig koordinator og leder. Min ledelseserfaring tæller 9 år, inklusive mine år i det private erhvervsliv hvor jeg arbejdede for en international handelsvirksomhed, både i Danmark og ved Holdingselskabet i Schweiz. Jeg er også uddannet Socialpædagog, og har erfaring i arbejdet med børn.
Jeg tilbyder også terapi og supervision på engelsk og tysk.

Da jeg er i et fast arbejdsforhold med Socialpsykiatri – Dagtilbud i Kolding Kommune, kan jeg ikke tilbyde dig ydelser, hvis du har været tilknyttet denne organisation som borger/klient inden for de sidste 3 år.

 

Som kvalitetssikring og videreudvikling af mine kompetencer, modtager jeg løbende supervision på min egen personlige og faglige udvikling. Derudover er jeg en del af et fagligt netværk.